Sektor omsorg, Strandbacken, Natt

På grund av ändrade förutsättningar i verksamheten, söker vi nu ytterligare en trygg och stabil undersköterska till vårt natt team på Strandbacken. Pågående rekrytering utökas därför till två tjänster och rekryteringstiden förlängs. Vi söker dig som har individens behov i fokus.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsplatsen

Strandbacken är ett särskilda boende för äldre personer och är beläget i Nordmalings samhälle, ca 1 km från centrum. Strandbacken består två hus innehållande bland annat 9 boendeenheter och en rehab avdelning. På Strandbacken arbetar totalt 10 personer nattetid.

Rollen

Som undersköterska ger du en god omvårdnad och social omsorg till våra pensionärer enligt beslut från biståndshandläggare samt individuell genomförandeplan. Du ska hjälpa och stödja brukaren i det dagliga livet för att främja den funktionella förmågan. Med gott bemötande, hög servicegrad och engagemang anpassar du arbetet efter varje enskild individs behov.

Du förväntas skapa lugn och meningsfullhet samt verkar för trivsel och trygghet för våra pensionärer. Tyst städning/trivsel förekommer på den avdelning du ansvarar för under natten.
Delegerade arbetsuppgifter från kommunens HSL enhet ingår liksom kontinuerlig skriftlig dokumentation.

Under natten ansvarar du för en hemavdelning. Däremot arbetar ni i ett team och du samarbetar och hjälper dina arbetskamrater. Vi tillsammans arbetar även kontinuerligt med att förbättra och utveckla vår verksamhet.

Arbetet innebär nattjänstgöring.

Kvalifikationer

De krav vi har för att arbeta som undersköterska är att du har en undersköterskeutbildning. 

För att du ska kunna kommunicera med de som bor på Strandbacken, deras anhöriga, kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicin delegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift.

Meriterande är erfarenhet av arbete med inriktning mot äldre och demens, samt datavana och erfarenhet av nattjänstgöring.

Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt som präglas av ett gott bemötande och ett intresse av att hjälpa och stötta andra. Arbetet ställer krav på flexibilitet, integritet, ett gott omdöme, struktur samt att du är serviceinriktad och har en personlig mognad.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 62,11 %
Ort Nordmaling
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/64
Kontakt
  • Emilia Wikner, 073-0367459
Facklig företrädare
  • Sofia Ahlfeldt, Kommunal, 010-4429661
Publicerat 2022-06-23
Sista ansökningsdag 2022-08-21

Tillbaka till lediga jobb