Sektor omsorg, Hemtjänst Norra

Hemtjänsten i Nordmalings kommun söker en undersköterska som personalpool med nuvarande placering inom Hemtjänst Norra. Välkommen med din ansökan!

Arbetsplatsen

Hemtjänsten i Nordmalings kommun är uppdelad i två områden - Hemtjänst Norra (Nordmaling och Gräsmyr) och Hemtjänst Södra (Rundvik, Nyåker och Nattpatrullen) vilket innefattar ca 250 brukare. Nu ser vi framemot att stärka upp vårt härliga gäng med en pooltjänst.

I kommunens hemtjänst arbetar vi med heltid som norm. En del av detta är att arbeta med att optimera personalresurserna genom att använda resurserna där de bäst behövs. Det ger förutsättningar för ett hållbart arbetsliv, en god arbetsmiljö och ger medarbetaren en stabilare försörjning.

Rollen

Som undersköterska i hemtjänsten gör du vardagen enklare och får livet att fungera för den enskilde. Arbetsuppgifterna är varierande under arbetsdagen och består av omvårdnads-, service och hemsjukvårdsinsatser i den enskildes hem. Ett omväxlande arbete som innebär att du hjälper den enskilde med sysslor i hemmet, socialt stöd, hjälp med hygien, ge stöd i medicinska uppgifter samt möjlighet till stimulans och aktivering.

Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och vi ser fram emot att dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för den enskilde.

Delegerade arbetsuppgifter från kommunens HSL-enhet ingår samt fortlöpande dokumentation (så som ex åtgärder, hälsotillstånd och socialt tillstånd) i vårt nuvarande verksamhetssystem.

Arbetet inom pool handlar om att fylla tillfälliga behov inom kommunens hemtjänst, arbete på kommunens andra verksamheter inom äldreomsorgen kan också bli aktuellt. Detta innebär att du kommer att arbeta inom många olika verksamheter. Därför behöver du obehindrat kunna arbeta i hela kommunen och vara beredd på snabba förändringar i schema, arbetsupplägg och arbetsmiljö. Arbetet innebär dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Arbetet utförs utifrån uppdrag från bemanningsenheten.

Kvalifikationer

Det krav vi har för att du ska jobba som undersköterska i vår personalpool är att du har en undersköterskeutbildning.

För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift.

I hemtjänsten krävs det att du har körkort klass B och tillgång till egen bil.

Meriterande i anställningen är om du har tidigare erfarenhet av vård- och omsorgsarbete eller en vidareutbildning inom till exempel demens. Vidare ser vi det som positivt om du har ett stort engagemang för kvalitets- och utvecklingsarbete och att möta innovativ teknik.

Om dig

Du ska vara intresserad av att arbeta med människor, vara serviceinriktad och du är trygg, stabil samt har en god empatisk förmåga. Vi värdesätter även att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel. 

Med en utbildning som undersköterska bidrar du med kunskap och kännedom om verksamhetsområdet vilket bidrar till en ökad kvalitét inom verksamheten. För att ge bästa service och omvårdnad till våra brukare är det viktigt att du känner dig trygg i att både arbeta självständigt där du behöver kunna ta egna initiativ men även tillsammans med andra. Personliga egenskaper värderas högt.

Anställningen

Tidsbegränsad anställning (vikariat), 100 %, i personalpool.

Tillträde 2023-01-02 till och med 2023-08-31.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-01-02
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Nordmaling
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/96
Kontakt
  • Bemanningsenheten, hemtjänst, 0930-14381
Facklig företrädare
  • Sofia Ahlfeldt, Kommunal, 010-4429661
Publicerat 2022-11-10
Sista ansökningsdag 2022-12-04

Wróć do ofert pracy