Sektor utbildning, Regnbågen förskola

Nordmalings kommun, med nuvarande placering vid förskolan Regnbågen i Nyåker, söker nu dig som vill bli en i teamet och som vill driva förskolan framåt. Välkommen med din ansökan! 

Arbetsplatsen

Förskolan Regnbågen i Nyåker består av 1 avdelning och barngruppen är mellan 1 - 15 år.
Förskolan finns i skolans gamla lokaler, det finns många rum att bedriva utbildning i. Förskolan har också stor utemiljö och väldigt nära till skogen för att ha utomhusverksamhet för barnen.

Rollen

Rollen som förskollärare i en förskola består i att undervisa, leda och utmana barn i åldrarna 1- 5 år. Läroplan för förskolan och skollag ska vara ledande i undervisningen med barnen. I samarbete med arbetsgruppen ska du ansvara för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen. En viktigt del i arbetet är att ha kontakt och samarbete med föräldrar. Du planerar, undervisar, dokumenterar, utvärderar och kvalitetssäkrar utbildningen fortlöpande.

Kvalifikationer

De krav vi har för att du ska arbeta som förskollärare är att du har en förskollärarutbildning med legitimation. Meriterande är erfarenhet från förskolans verksamhet.

Vi söker dig som har förmåga att undervisa en barngrupp i åldern 1 - 5 år. Viktiga egenskaper för denna tjänst är att du är flexibel och har en god förmåga att bygga goda relationer till andra människor, både barn, kollegor och föräldrar. Du ska kunna arbeta självständigt, men även ha en stor förmåga att arbeta tillsammans med andra personer i ett arbetslag. Du ska också ha god förmåga att arbeta tillsammans med två andra arbetslag på Skogsdungen. Vi ser även att du bidrar med goda och nytänkande idéer, som kan bidra till att verksamheten utvecklas i positiv riktning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 22-08-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nyåker
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/63
Kontakt
  • Cecilia Karlsson, rektor, 070-6712387
Facklig företrädare
  • Emelie Norberg, Lärarförbundet, 073-8092101
Publicerat 2022-06-23
Sista ansökningsdag 2022-07-20

Tillbaka till lediga jobb