Sektor utbildning, Levar skola/Håknäs

Beskrivning

Nordmalings kommun har grundskolor både i centrala Nordmaling samt i byarna Lögdeå och Gräsmyr. Vi har fritidsverksamheter i Nordmaling, Lögdeå, Rundvik, Gräsmyr och i Håknäs.

Nu söker vi två vikarierande lärare till fritidshem/fritidspedagoger i Håknäs och i centrala Nordmaling.

Flertalet fritidshem ligger naturnära med fina möjligheter att bedriva fritidspedagogik i bra miljöer. Vi har lagom stora enheter och i anslutning till fritidshemmen finns skolor med kompetenta kollegor och bra samverkan.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär huvudsakligen arbete inom fritidsverksamhet men kan även innebära visst arbete i skolverksamhet. Som ansvarig för fritidshem planerar du verksamheten utifrån läroplanens mål i samverkan med närmsta skolas personal. Du planerar och genomför i samråd med annan fritidspersonal, följer upp och utvärderar er verksamhet, samt analyserar de resultat ni får utifrån kvalitetsredovisningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med elever i fritidshem eller motsvarande.  Vi ser gärna att du är legitimerad lärare för fritidshem, alternativt legitimerad fritidspedagog. 

Vi söker dig som har ett genuint intresse av elevers utveckling och lärande samt är lyhörd för deras individuella behov. Du är tydlig och strukturerad och har ett positivt förhållningssätt. Du är driven i att utveckla verksamheten för att uppnå hög kvalitet för eleverna. Du ser varje barns förutsättningar och ser mångfald som en tillgång.

Du är en tydlig ledare med bra framförhållning och har god kommunikation med elever, vårdnadshavare och medarbetare. Du vill ta ansvar och vara självgående i ditt arbete, är lyhörd, flexibel och har ett intresse att utveckla arbetslagets gemensamma arbete.

Vi värdesätter medarbetare som ser möjligheter och lösningar och tycker om att vara med och påverka. God samarbetsförmåga är en grundförutsättning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har B-körkort och tillgång till egen bil, då tjänsten innefattar viss förflyttning mellan olika enheter.

Villkor

2 tidsbegränsade anställningar, 75-100%, beroende på placering. Tillträde snarast möjligt, t.o.m. 2022-03-31 (med möjlighet till förlängning).

Till följd av Lagen om lämplighetskontroll ska utdrag belastnings- och misstankeregister uppvisas innan anställning.

Övrigt

I kommunen finns ett stort behov av att förstärka brandförsvaret, varför vi ser det som meriterande att även kunna arbeta som deltidsbrandman.

Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande under ansökningstiden.

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2022-03-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast eller efter överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Nordmaling
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022, 3
Kontakt
  • Fredrick Berglund rektor, 073-079 41 72
Facklig företrädare
  • Andreas Johansson, Lärarnas riksförbund, 070-682 23 67
  • Malin Holmberg Classon Lärarförbundet, 070-517 42 52
Publicerat 2022-01-14
Sista ansökningsdag 2022-01-24
Sök jobbet

Wróć do ofert pracy