Gemensam Service, Personalavdelningen

Beskrivning

Löneenheten är en del av Personalavdelningen som ingår i sektor Gemensam Service. Personalavdelningen är verksamhetsstöd för samtliga verksamheter inom Nordmalings kommun.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör arbetar Du med stöd och service till chefer och medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår löneadministration, vill tolkning av kollektivavtal samt övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter inom ansvarsområdet. Viss utbildning för chefer och medarbetare i det nuvarande personalsystemet förekommer också. 

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning med ekonomisk eller administrativ inriktning. Du har även erfarenhet av lönehantering eller administration i offentlig förvaltning och kunskap om relevant lagstiftning och kollektivavtal. Det krävs även god datorvana då arbetsuppgifterna innebär användande av ett flertal IT-system. Erfarenhet av löne- och tidsrapporteringssystem samt yrkesmässig användning av Word och Excel är meriterande. 

Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska. Du känner dig bekväm att prata inför både större och mindre grupper. 

Du är strukturerad och noggrann och har ett gott siffersinne. En självklarhet är att du har ett serviceinriktat förhållningssätt där du bemöter alla med respekt. 

Du är en person som möter utmaningar med ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter till utveckling.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Nordmaling
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2002:68
Kontakt
  • Ann-Christin Fjellman, personalchef, 0930-14016
Facklig företrädare
  • Katarina Persson, Vision, 0930-14008
Publicerat 2022-07-08
Sista ansökningsdag 2022-08-08

Tillbaka till lediga jobb