Sektor omsorg, Strandbacken Rehab

Vi söker nu en trygg och serviceinriktad undersköterska som har individens behov i fokus till vårt Rehab-team på Strandbacken. Välkommen med din ansökan! 

Arbetsplatsen

Strandbacken är ett särskilda boende för äldre personer och är beläget i Nordmalings samhälle, ca 1 km från centrum. Strandbacken består två hus innehållande bland annat 9 boendeenheter och en rehab avdelning. Nordmalings kommun söker nu en undersköterska med nuvarande placering (hemavdelning) vid Rehab.

Rehab är en rehabiliterings-, korttids- och avlastningsenhet med 13 platser. Till Rehab kommer gäster efter sjukhusvistelse eller från det egna hemmet för utredning, rehabilitering eller i väntan på plats på särskilt boende. Vi tar även emot gäster som har beslut om växelvård eller för palliativa insatser. Du kommer bli en del av ett arbetsteam och arbeta nära undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeut och närmste chef.

Rollen

Som undersköterska ger du en god omvårdnad och social omsorg till våra gäster enligt beslut från biståndshandläggare samt individuell genomförandeplan. Du kommer vara ett stöd i gästers omsorg, stötta och hjälpa dem i deras vardag samt arbeta med rehabilitering efter sjukhusbesök och förbereda dem på att få komma hem till det egna hemmet. Med gott bemötande, hög servicegrad och engagemang anpassar du arbetet efter varje enskild individs behov. Du arbetar utifrån ett rehabiliterande arbetssätt med att rehabilitera, utreda, stödja och uppmuntra gästens förmågor samt genomföra omsorgsinsatser utifrån fattade beslut.

Delegerade arbetsuppgifter från kommunens HSL enhet och delegerade rehabiliteringsuppgifter (såsom träning individuellt och i grupp) ingår i uppdraget. Även kontinuerlig skriftlig dokumentation.

Vi arbetar teambaserat och du samarbetar och hjälper dina arbetskamrater. Vi tillsammans arbetar även kontinuerligt med att förbättra och utveckla vår verksamhet.

Kvalifikationer

De krav vi har för att arbeta som undersköterska är att du har en undersköterskeutbildning.

För att du ska kunna kommunicera med de som bor på Strandbacken, deras anhöriga, kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicin delegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift.

Meriterande är erfarenhet av arbete eller utbildning med inriktning mot äldre, demens och/eller rehabilitering samt datavana.

Om dig

Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt som präglas av ett gott bemötande och ett intresse av att hjälpa och stötta andra. Arbetet ställer krav på flexibilitet, integritet, ett gott omdöme, struktur samt att du är serviceinriktad och har en personlig mognad.

Övrigt

Inom äldreomsorgen verkar vi för att ha anställda medarbetare med följande språkbilder: finska, jiddisch, meänkieli, romani chib och samiska. Vi ser gärna att du som söker har kunskaper i något eller några utav dessa språk.  
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde September -23, eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Nordmaling
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/44
Kontakt
  • Vivianne Holmlund Enhetschef, 0930-14114
Facklig företrädare
  • Sofia Ahlfeldt, Kommunal, 010-4429661
Publicerat 2023-04-26
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb