Gemensam Service, Kultur & Fritid, Musikskola

Vi söker en kreativ musiklärare huvudsakligen inom sång och piano. 

Välkommen med din ansökan!

Verksamheten

Musikskolan i Nordmalings kommun är en liten familjär verksamhet som är del av Kultur och Fritid och har sina lokaler i skolområdet i centrala Nordmaling. Undervisning äger rum i de egna lokalerna samt vid Lögdeå och Gräsmyr skola. Musikskolan vänder sig till barn och unga i åk. 3-9.

Rollen

Som musiklärare kommer du huvudsakligen att undervisa elever från åk. 3-9 inom sång och piano. Undervisningen sker mestadels enskilt, och i vissa fall i grupp. Du har själv ansvar för dina elever och verkar för goda kontakter med dem och deras vårdnadshavare.

Bland arbetsuppgifterna ingår även att organisera och genomföra utåtriktad verksamhet samt olika projekt tillsammans med elever och kollegor. Vi strävar efter att samarbeta med grundskolan så mycket som möjligt. Du är med och utvecklar, planerar och genomför arbetet tillsammans med chef, kollegor och elever.

Du deltar aktivt i kulturskolans gemensamma aktiviteter och arrangemang. Arbete på kvällar och helger förekommer. Vi jobbar med verksamhetssystemet Studyalong.

Kvalifikationer

De krav vi har för att du ska arbeta som musiklärare är att du har en pedagogisk examen från musikhögskola eller är kulturskolepedagog med inriktning musik alternativt annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Det är meriterande om du har kunskap i fler instrument än de efterfrågade, samt god digital kompetens.

Eftersom undervisningen sker även i byarna Gräsmyr och Lögdeå behöver du kunna förflytta dig under arbetsdagen. Därmed ser vi att du har B-körkort. Tillgång till egen bil är önskvärd.

För att lyckas med rollen som musiklärare är Du en skicklig musiker med kompetens inom de instrument du ska undervisa i. Du har en god pedagogisk förmåga och en tydlig vilja och förmåga att motivera och skapa bra relationer med barn och unga samt hjälpa dem att utvecklas genom kulturutövande. I din roll har du god förmåga att intressera, inspirera och anpassa undervisningen till varje elev.

Du är kreativ, ansvarsfull och välorganiserad. Du har stor frihet i ditt arbete, därför är det viktigt att du är strukturerad och självgående, men du ska även ha lätt för att samarbeta med andra. Självklart ska du även kunna kommunicera med föräldrar och övriga medarbetare.

Då detta är en kreativ pedagogisk verksamhet, och en ganska liten sådan så uppskattas förmågan att ta initiativ som leder till nya projekt eller som bidrar till att förbättra verksamheten på olika sätt.

Till följd av Lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur belastnings- och misstankeregister uppvisas innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80 %
Ort Nordmalings kommun
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/82
Kontakt
  • Paula Quinones Canessa, kultur- och fritidschef, paula.quinonescanessa@nordmaling.se,0930-14015
  • Peter Sigfridsson, musikledare, 070-9290729
Publicerat 2022-09-16
Sista ansökningsdag 2022-10-09

Tillbaka till lediga jobb