Sektor omsorg, HSL, Vård och omsorg

Vår, sedan länge, fantastiska fotvårdare går nu i pension och därmed söker vi nu en ny självständig och serviceinriktad person som kan ta efter i hennes ställe. Välkommen med din ansökan!

Arbetsplatsen

Du har din arbetsplats i en trivsam lokal på Strandbackens äldreboende. Du är den enda i rollen som fotvårdare men har närhet till andra professioner och arbetsgrupper på huset.

Rollen

Som fotvårdare inom vård och omsorg innebär det ett självständigt arbete nära kunden. Du arbetar mot målgruppen äldre som är i behov av fotvård. Arbetsuppgifterna är att förebygga, behandla och lindra sjukdomar och problem i fötter. I arbetsuppgifterna ingår det även en del administration för betalningar från kund samt hantering av redovisning av pengar till ekonomienheten.

Kvalifikationer

De krav vi har för att du ska arbeta som fotvårdare är att du har en kvalificerad yrkeshögskoleexamen (medicinsk fotterapeut) eller annan likvärdig utbildning med certifiering.

Tidigare arbetslivserfarenhet av yrket är meriterande.

De personliga egenskaper vi värdesätter högt är att du är stabil, självständig och självgående. Du planerar och strukturera upp din dag utifrån behov och kunder, har specialistkunskap inom området, har ett gott bemötande gentemot kunderna och är serviceinriktad.

Övrigt

Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Nordmaling
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/61
Kontakt
  • Susanne Westerbring, verksamhetschef, 0930-14362,073-0395740
Facklig företrädare
  • Sofia Ahlfeldt, Kommunal, 010-4429661
Publicerat 2022-06-22
Sista ansökningsdag 2022-08-15

Tillbaka till lediga jobb