Sektor omsorg, Hemtjänst Södra Nattpatrullen

Vi söker nu en trygg och stabil undersköterska, som har individens behov i fokus, till sektor omsorg med nuvarande placering vid nattpatrullen. Välkommen med din ansökan!

Arbetsplatsen

Hemtjänsten i Nordmalings kommun är uppdelad i två områden - Hemtjänst Södra (Nattpatrullen, Rundvik, Nyåker) och Hemtjänst Norra (Nordmaling, Gräsmyr) vilket tillsammans innefattar ca 250 brukare.

Nu ser vi framemot att stärka upp vårt härliga gäng på Nattpatrullen med en (1) medarbetare.

Nordmalings kommun arbetar utifrån Heltid som norm. En del av detta innebär att optimera personalresurserna genom att använda resurserna där de bäst behövs. Heltid som norm ger förutsättningar för ett hållbart arbetsliv, en god arbetsmiljö och bidrar till en stabilare försörjning för den enskilde medarbetaren.

Rollen

Som undersköterska på Nattpatrullen gör du vardagen enklare och får livet att fungera för den enskilde främst nattetid i deras hem. Arbetsuppgifterna är varierande och består av omvårdnads-, service och hemsjukvårdsinsatser. Det är ett omväxlande och stimulerande arbete som innebär att du hjälper den enskilde med exempelvis förflyttning, hygien, stöd i medicinska uppgifter och liknande uppgifter som tryggar den enskildes behov och trygghet nattetid.

Inom kommunen finns en del brukare som nattetid har trygghetslarm vilket innebär för dig som medarbetare på Nattpatrullen att du åker hem till den enskilde när de aktiverat sina larm.

Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och vi ser fram emot att dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för den enskilde.

I uppdraget som medarbetare på Nattpatrullen innebär det att utföra delegerade arbetsuppgifter från kommunens HSL-enhet. Fortlöpande journalföring, vårdbegäran till HSL, samarbete med biståndshandläggare och kollegor som arbetar dag- och kvällstid är andra viktigt uppgifter för nattpersonalen för att skapa en en god kvalitét för den enskilde dygnets alla timmar.

Arbetet innebär nattarbete samt helgtjänstgöring.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en positiv arbetskultur. Vi testar och utmanar, tänker nytt och tar verksamheten till nya nivåer. Att arbeta med frihet under ansvar stärker oss i vår roll. Tillsammans är vi möjliggörare med syftet att skapa en bra hemtjänst för Nordmalings kommuns medborgare.

Kvalifikationer

De krav vi har för att arbeta som undersköterska är att du har en undersköterskeutbildning. 

För att du ska kunna kommunicera med våra brukare, deras anhöriga, kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicin delegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av vård- och omsorgsarbete eller en vidareutbildning inom till exempel demens eller diabetes. Vidare ser vi det positivt om du har ett stort engagemang för kvalitets- och utvecklingsarbete och att möta innovativ teknik.

Om dig:

Som vår framtida medarbetare inom Hemtjänstens Nattpatrull är det nödvändigt att du är intresserad av att arbeta med människor, vara serviceinriktad men även att du är trygg, stabil samt har ett gott omdöme. Du bör även trivas med att arbeta ensam samtidigt som det förväntas att du ska kunna samarbeta med dina tjänstgörande kollegor.
Hemtjänsten är föränderlig och flexibel vilket gör att vi förväntar oss att du som medarbetare klarar av snabba förändringar och besitter en förmåga att kunna prioritera utifrån vad arbetet kräver.

Nordmalings kommun är relativt stor till ytan och du som person ska känna dig trygg att köra på ensliga vägar i mindre byar oavsett årstid.

Som undersköterska bidrar du med kunskap och kännedom om verksamhetsområdet
vilket bidrar till en ökad kvalitét inom verksamheten men även en glädje och lättsamhet till detta fantastiska jobb som det är att jobba inom hemtjänsten och möjliggöra för våra medborgare att kunna vara autonoma i sina hem.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2023-09-11 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 74,51 % med möjlighet att önska högre sysselsättningsgrad
Ort Nordmaling
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/50
Kontakt
  • Emma Johansson, enhetschef hemtjänst södra, 0930-14098
  • Therese Åberg, enhetschef hemtjänst norra, 0930-14379
Facklig företrädare
  • Sofia Ahlfeldt, Kommunal, 010-4429661
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb