Sektor omsorg, Köksverksamhet

Vi söker nu en ansvarstagande och serviceinriktad köksbiträde med god samarbetsförmåga till Köket på Strandbacken.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsplatsen

Vi är ett produktionskök som lagar ca 450 portioner/dag varav ca 65 portioner i utskick till våra äldreboenden och hemtjänst. Du kommer att arbeta tillsammans med en förste samt en andre kock och 4 stycken köksbiträden.

Rollen

Dina arbetsuppgifter är tillagning av måltider och specialkost, även disk och lokalvård ingår i arbetsuppgifterna. Du ger god service och bidrar till att vi får nöjda matgäster.

Schemalagd arbetstid med helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll alternativt erfarenhet av liknande arbete som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi söker dig som känner ett stort ansvar för ditt arbete och förstår vad din insats betyder för våra brukare/kunder. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter genom att vara ansvarsfull, självgående, samarbets- och serviceinriktad, strukturerad samt har ett trevligt bemötande. Arbetet ställer krav på samarbetsförmåga då man ska ingå i kökets team i verksamheten. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad är delaktig i.

Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där du är kreativ och bidrar till arbetsgruppen. För att lyckas väl i rollen behöver du tala och skriva god svenska.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2022-10-17 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Nordmaling
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/83
Kontakt
  • Chef: Britt-Mari Eriksson, 0930-14042
  • Förste kock: Josefin Rönngren, 0930-14126
Facklig företrädare
  • Sofia Ahlfeldt, Kommunal, 010-4429661
Publicerat 2022-09-20
Sista ansökningsdag 2022-10-02

Tillbaka till lediga jobb