Sektor utbildning

Nordmaling har ett utmärkt läge, alldeles vid kusten mellan Umeå och Örnsköldsvik med E4 och Botniabanan helt nära. Här finns all offentlig service du kan önska, fina motionsanläggningar och en trygg och lugn miljö. Närheten till hav, skog och älv och ett rikt föreningsliv ger stora möjligheter till en aktiv fritid för både stor och liten.

Arenor, köpcentra och kulturhus finns i Örnsköldsvik i söder och Umeå i norr, bägge mindre än 30 min bort med nya Botniabanan. Vi är helt enkelt centrum mellan städerna!

Nordmalings kommun har cirka 7000 invånare, och 700 medarbetare som gör ett viktigt jobb för att erbjuda invånarna god service och livsmiljö. Nordmalings kommun är en del av Umeåregionen.

Beskrivning

Nordmalings kommun har grundskolor både i centrala Nordmaling samt i byarna Lögdeå och Gräsmyr. Vi har fritidsverksamheter i Nordmaling, Lögdeå, Rundvik, Gräsmyr och i Håknäs.

Nu söker vi lärare till fritidshem i Lögdeå, Rundvik samt i centrala Nordmaling för åk f-6. Vi söker totalt 3 tjänster med tjänstgöring från 70-100%.

Flertalet fritidshem ligger naturnära med fina möjligheter att bedriva fritidspedagogik i bra miljöer. Vi har lagom stora enheter och i anslutning till fritidshemmen finns skolor med kompetenta kollegor och bra samverkan.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär huvudsakligen arbete inom fritidsverksamhet men kan även innebära visst arbete i skolverksamhet. Som ansvarig för fritidshem planerar du verksamheten utifrån läroplanens mål i samverkan med närmsta skolas personal. Du planerar och genomför i samråd med annan fritidspersonal, följer upp och utvärderar er verksamhet, samt analyserar de resultat ni får utifrån kvalitetsredovisningar.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten är du legitimerad lärare för fritidshem, alternativt legitimerad fritidspedagog.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av elevers utveckling och lärande samt är lyhörd för deras individuella behov. Du är tydlig och strukturerad och har ett positivt förhållningssätt. Du är driven i att utveckla verksamheten för att uppnå hög kvalitet för eleverna. Du ser varje barns förutsättningar och ser mångfald som en tillgång.

Du är en tydlig ledare med bra framförhållning och har god kommunikation med elever, vårdnadshavare och medarbetare. Du vill ta ansvar och vara självgående i ditt arbete, är lyhörd, flexibel och har ett intresse att utveckla arbetslagets gemensamma arbete.

Vi värdesätter medarbetare som ser möjligheter och lösningar och tycker om att vara med och påverka. God samarbetsförmåga är en grundförutsättning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har B-körkort och tillgång till egen bil, då tjänsten innefattar viss förflyttning mellan olika enheter.

Villkor

Tillsvidareanställning, 70-100%, beroende på placering. Tillträde snarast möjligt. Provanställning kan bli aktuell vid nyanställning.

Till följd av Lagen om lämplighetskontroll ska utdrag belastnings- och misstankeregister uppvisas innan anställning.

Övrigt

I kommunen finns ett stort behov av att förstärka brandförsvaret, varför vi ser det som meriterande att även kunna arbeta som deltidsbrandman.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast eller efter överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 70-100%
Ort Nordmaling, Rundvik, Lögdeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021:77
Kontakt
  • Fredrick Berglund rektor, 073-079 41 72
  • Anna Hällgren rektor, 0930-141 02
  • Elisabeth Bäckman, 0930-141 37, 070-388 98 82
Facklig företrädare
  • Barbro Burström Lärarförbundet, 070-286 88 81
  • Andreas Johansson, Lärarnas riksförbund, 070-682 23 67
  • Malin Holmberg Classon Lärarförbundet, 070-517 42 52
Publicerat 2021-11-05
Sista ansökningsdag 2021-12-08
Sök jobbet

Terug naar vacatures