Sektor socialtjänst, IFO

 

Arbets- och arbetsplatsuppgifter

Individ- och familjeomsorgen i Nordmalings kommun har totalt 29 medarbetare. Vi är socialsekreterare, boendestödjare, familjepedagoger, bistånds- och LSS-handläggare. Verksamheten leds av verksamhetschef.

Under 2021-2023 satsar vi på att förstärka verksamheten och söker nu två extra medarbetare till vår grupp, en för arbete med ekonomiskt bistånd och den andra mot vuxen/missbruk.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med socionomexamen. Du har erfarenhet av socialt arbete, inom ekonomiskt bistånd och/eller missbruk. Du har god kännedom om socialtjänstens uppdrag och aktuell lagstiftning. 

Som person är du noggrann, självständig och har lätt för att hantera när förutsättningar och planering ändras i arbetet.

Då arbetet innebär många kontakter, både internt och externt, ska du ha god samarbetsförmåga, vara utåtriktad och positiv. Du ska ha lätt att uttrycka dig på svenska i både i tal och skrift. God engelska är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har b-körkort.

Anställningsuppgifter

Vi söker två personer med anställning på heltid, varav ett är ett vikariat och den andra en tillsvidareanställning. En tjänst är riktad mot ekonomiskt bistånd och den andra mot vuxen/missbruk.

Båda anställningarna med tillträde snarast.

Intervjuer sker löpande.

Övrigt

Inför anställning kommer utdrag ut polisens misstanke- och belastningsregister att behöva uppvisas.

I kommunen finns ett stort behov av att förstärka brandförsvaret, varför vi ser det som meriterande att även kunna arbeta som deltidsbrandman.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Nordmaling
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021:72
Kontakt
  • Harry Lönnebacke, 0930-14370
Facklig företrädare
  • Monica Pärnänen, SSR, 070-558 35 70
Publicerat 2021-10-14
Sista ansökningsdag 2021-11-26

Tillbaka till lediga jobb