Sektor omsorg, Boenden & dagligverksamhet LSS

Nu söker vi en vikarierande arbetshandledare till sektor omsorg, med nuvarande placering vid tvättstugan. Välkommen med din ansökan!

Arbetsplatsen

Tvättstugan är en daglig verksamhet för personer med funktionsvariation.

Personalgruppen består av två personal och flera brukare. Arbetstid är dagtid.

Rollen

Som arbetshandledare handleder och stöttar du brukarna vid den dagliga verksamheten. Du tvättar sängkläder och personalkläder till Strandbackens äldreboende samt rengör hjälpmedel, tillsammans med brukarna.

Kvalifikationer

De krav vi har för att du ska arbeta som arbetshandledare är att du har utbildning som barnskötare, undersköterska eller annan utbildning som vi bedömer likvärdigt. Gärna med pedagogisk inriktning eller erfarenhet som bedöms likvärdigt.

För att du ska kunna kommunicera med brukarna samt skriva och ta del av social dokumentation, samt ta emot delegering gällande mediciner vid behov krävs att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Erfarenhet av arbete med personer med funktionsvariation är meriterande.

Din personlighet måste matcha våra brukares behov, därför kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska kunna leda och fördela arbetet på ett pedagogiskt sätt, vara stödjande och ha en god samarbetsförmåga. 

Personliga egenskaper som är viktiga för att klara av arbetet är att du har en personlig mognad, är flexibel, har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och har en pedagogisk insikt.

Anställningen

Vikariat, 100 % (eller enligt önskemål). Tillträde enligt överenskommelse dock senast 2023-11-15 och till och med 2024-11-30.

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2023-11-15 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Nordmaling
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/80
Kontakt
  • Monica Sikström, enhetschef, 0930-14124,monica.sikstrom@nordmaling.se
Facklig företrädare
  • Annika Brännlund, Kommunal, 010-4429661
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-10-04

Tillbaka till lediga jobb