Sektor utbildning, Kyrkovallens grundsärskola

Nordmalings kommun söker nu två speciallärare till Nordmalings anpassade grundskola. Välkommen med din ansökan!

Arbetsplatsen

Vid Nordmalings anpassade grundskola finns i dagsläget totalt 12 elever. Eleverna är indelade i tre grupper. Två grupper läser ämnen och en grupp läser ämnesområden. I de olika grupperna undervisar en speciallärare samt ämneslärare i bild, musik, idrott och hemkunskap.

Arbetslaget består idag av en speciallärare, en förskollärare, en fritidspedagog, samt flertalet elevassistenter. 

Lokalerna finns i samma byggnad som Kyrkovallens grundskola 4-6 med ca 200 elever, så det finns goda möjligheter till integrering och samarbete. Eleverna använder sig av digitala verktyg som I-pads och chromebooks. Det finns ett utvecklat och nära samarbete med det centrala elevhälsoteamet som består av speciallärare, kurator, skolpsykolog, skolsköterska och logoped. Trygghetsteam finns på skolan. Badhus och idrottshall finns i anslutning till skolan samt möjlighet att bedriva naturnära undervisning.

Rollen

Vi söker en speciallärare som kommer att jobba med lågstadieelever som läser ämnen och en speciallärare som jobbar med lågstadieelever som läser ämnesområden.

Tillsammans med dina andra kollegor kommer du vara ytterst ansvarig för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen på grupp- och individnivå utifrån elevernas behov och förutsättningar. Du ska som pedagog leda och ta vara på allas kompetenser i arbetslaget. Du ansvarar för elevernas individuella planeringar, utvärderingar utifrån lgr sär 22.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare eller förskollärare samt har examen som specialpedagog, gärna med inriktning intellektuell funktionsnedsättning. Du är väl förtrogen med våra styrdokument.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn som har intellektuell funktionsnedsättning, flerfunktionsvariationer och särskilt stöd samt kunskaper inom TAKK.

Om dig

Som person har du förmåga att arbeta systematiskt med tydlighet och noggrannhet. Du är duktig på att skapa goda och tillitsfulla relationer med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ser olikheter som en tillgång och arbetar aktivt med att skapa välfungerade, tillgängliga lärmiljöer. Du är strukturerad, kreativ och tar ett självklart ledarskap i klassrummet. Du är en god kommunikatör och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du är väl förtrogen med våra styrdokument och elevernas lärande och drivs av en vilja att utveckla verksamhetens olika delar och gör det genom att uppvisa ett positivt förhållningssätt där man ser elevernas styrkor och ev. svårigheter som möjligheter för utveckling. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Övrigt

Till följd av Lagen om lämplighetskontroll ska utdrag belastnings- och misstankeregister uppvisas innan anställning.

Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så ansök så fort som möjligt.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse, eller vid terminsstart 14/8-23.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Nordmaling
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/19
Kontakt
  • Elisabeth Bäckman, rektor, 0930-14137,070-3889882
Facklig företrädare
  • Andreas Johansson, Sveriges Lärare, 070-6822367
  • Malin Holmberg Classon, Sveriges Lärare, 070-5174252
Publicerat 2023-02-15
Sista ansökningsdag 2023-05-02

Retour aux postes vacants