Sektor socialtjänst, Tallbacken 2

Arbetsplatsen

Vi är ett produktionskök som lagar ca 450 portioner/dag varav 65 portioner i utskick till våra Äldreboenden och hemtjänst. Som kock hos oss ansvar du för att leda och planera köksarbetet. Du kommer att arbeta tillsammans med en kock och sex stycken köksbiträden.

Arbetsuppgifter

Vi söker en flexibel, ansvarstagande och serviceinriktad kock. Du har erfarenhet av storköksmatlagning och specialkost.

Vi vill också att du har erfarenhet av administrativa uppgifter kopplat till köksverksamheten.

Vi söker dig som känner ett stort ansvar för ditt arbete och förstår vad din insats betyder för våra äldre. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter genom att vara ansvarsfull, samarbetsinriktad, strukturerad samt ha ett trevligt bemötande och självständigt driva ditt arbete i köket efter tidsplan.

Dina arbetsuppgifter är tillagning av måltider och specialkost, planering, menyplanering, egenkontroll (HACCP) enligt föreskrifter kring livsmedelshantering, beställningar, inköp av livsmedel och fakturahantering. Även viss disk och lokalvård ingår i arbetsuppgifterna. Du ger god service och bidrar till att vi får nöjda matgäster.

Hög arbetsmoral och noggrannhet värderar vi högt.

Kvalifikationer

Vi letar efter en kreativ kock som gärna kommer med nya idéer och angreppssätt. Genom ditt nytänkande bidrar du till att hitta de bästa lösningarna som leder till utveckling. Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga och social kompetens då man ska ingå i kökets team i verksamheten. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster. Därför lägger vi mycket stor vikt vid personlig lämplighet

För att lyckas väl i tjänsten behöver du kunna uttrycka sig på svenska, i  både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Villkor

Anställningen är en tillsvidareanställning och provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde så snart som möjligt, eller efter överenskommelse.

Övrigt

I kommunen finns ett stort behov av att förstärka brandförsvaret, varför vi ser det som meriterande att även kunna arbeta som deltidsbrandman.

Anställningsform Tillsvidare anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-12-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nordmaling
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021:´78
Kontakt
  • Chef Britt-Mari Eriksson, 0930-140 42
  • 1:e kock Magnus Viklund, 0930-140 26
Facklig företrädare
  • Sofia Ahlfeldt, Kommunal, 010-442 96 61
Publicerat 2021-11-11
Sista ansökningsdag 2021-12-21

Takaisin avoimiin työpaikkoihin