Sektor omsorg, Hemtjänst

Hemtjänsten i Nordmalings kommun söker nu flera undersköterskor med nuvarande
placering inom Gräsmyr och Rundvik hemtjänst. Välkommen med din ansökan! 

Arbetsplatsen

Hemtjänsten i Nordmalings kommun är uppdelad i två områden - Hemtjänst Norra (Nordmaling och Gräsmyr) och Hemtjänst Södra (Rundvik, Nyåker och Nattpatrullen) vilket innefattar ca 250 brukare. 

Vi söker nu två medarbetare med nuvarande placering i Gräsmyr hemtjänst och tre medarbetare med nuvarande placering i Rundvik hemtjänst.

I kommunens hemtjänst arbetar vi med heltid som norm. En del av detta är att arbeta med att optimera personalresurserna genom att använda resurserna där de bäst behövs. Det ger förutsättningar för ett hållbart arbetsliv, en god arbetsmiljö och ger medarbetaren en stabilare försörjning.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska i hemtjänsten gör du vardagen enklare och får livet att fungera för den enskilde. Arbetsuppgifterna är varierande under arbetsdagen och består av omvårdnads-, service och hemsjukvårdsinsatser i den enskildes hem. Ett omväxlande arbete som innebär att du hjälper den enskilde med sysslor i hemmet, socialt stöd, hjälp med hygien, ge stöd i medicinska uppgifter samt möjlighet till stimulans och aktivering.

Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och vi ser fram emot att dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för den enskilde. Delegerade arbetsuppgifter från kommunens HSL-enhet ingår samt fortlöpande dokumentation (så som ex åtgärder, hälsotillstånd och socialt tillstånd) i vårt nuvarande verksamhetssystem.

Arbetet innebär dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en positiv jobbkultur. Vi testar och utmanar, vi tänker nytt och tar verksamheten till nya nivåer. Att arbeta med frihet under ansvar stärker oss i vår roll. Tillsammans är vi möjliggörare. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du ska även kunna uppvisa ett intyg på att du är undersköterska via ett bevis från socialstyrelsen om skyddad yrkestitel alternativt ett intyg på att du hade en tillsvidareanställning som undersköterska 230701.

För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av
vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift.

I hemtjänsten krävs det att du har körkort klass B och tillgång till egen bil.

Meriterande i anställningen är om du har tidigare erfarenhet av vård- och omsorgsarbete eller en
vidareutbildning inom till exempel demens eller diabetes. Vidare ser vi det som positivt om du har ett stort engagemang för kvalitets- och utvecklingsarbete och att möta innovativ teknik.

Du ska vara intresserad av att arbeta med människor, vara serviceinriktad och du är trygg, stabil samt har en god empatisk förmåga. Vi värdesätter även att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel.

Med en utbildning som undersköterska bidrar du med kunskap och kännedom om verksamhetsområdet vilket bidrar till en ökad kvalitét inom verksamheten. För att ge bästa service och omvårdnad till våra brukare är det viktigt att du känner dig trygg i att både arbeta självständigt där du behöver kunna ta egna initiativ men även tillsammans med andra.

Anställningen

5 tillsvidareanställningar, med nuvarande placering vid;

  • 3 st. Rundvik hemtjänst
  • 2 st. Gräsmyr hemtjänst

Ansökan

I din ansökan kan du ange eventuella önskemål om arbetsplats.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Nordmalings kommun/Gräsmyr/Rundvik
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/58
Kontakt
  • Helena Nygren, enhetschef hemtjänst södra, 0930-14098
  • Therese Åberg, enhetschef hemtjänst norra, 0930-14379
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429661
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb