Sektor omsorg, LSS

Är du ute efter sommarjobb och kanske även extrajobb redan nu under våren? Är du en trygg och ansvarstagande person som har en god samarbetsförmåga? Då ska du ansöka om jobb inom LSS i Nordmalings kommun. Välkommen med din ansökan! 

Verksamheten

Nordmalings kommun söker vikarier under sommarsemestern till LSS verksamheten - verksamhet för personer som har funktionsnedsättning. LSS-verksamheten består av daglig verksamhet, gruppbostäder, trapphusboende och korttidsboende. Här finns möjligheter att arbeta som boendehandledare, arbetshandledare, undersköterska, vårdbiträde samt barnskötare.

Vi ser gärna att du kan börja jobba extra vid behov redan under vintern/våren.

Inom denna verksamhet förekommer både dag-, kvälls- och nattjänstgöring enligt schema.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att vara stöd och en hjälp till målgruppen för att de ska kunna leva ett självständigt liv och få en meningsfull vardag. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är över 18 år.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg och/eller arbete inom barnomsorgen.

Du ska vara intresserad av att arbeta med människor och är trygg, stabil, ansvarstagande och har en god empatisk förmåga. Vi värdesätter även att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel. Personliga egenskaper värderas högt. Du ska ha god förmåga att kommunicera och föra skriftlig dokumentation på svenska.

Anställning

Vikariat. Timlön. Tillträde enligt överenskommelse.

Årets semesterperioder sträcker sig mellan 17 juni – 14 juli samt 15 juli – 11 augusti. Vi prioriterar dig som vill arbeta båda semesterperioderna.

Sommarbonus

Sommarvikarier som skrivit på att jobba hos oss sommaren 2024 under en eller två semesterperioder erbjuds sommarbonus.

För dig som är ålderspensionär erbjuder vi 25% extra i lön för den tid du går ut och arbetar. Det gäller både vid enstaka pass som schemalagt arbete.

Läs mer om villkoren för bonusen och extralön för pensionärer här.

Bostadserbjudande

För dig som jobbar under sommaren och inte är bosatt i kommunen kan vi vara behjälpliga med boende.

Ansökan

I din ansökan kan du ange eventuella önskemål om var du vill arbeta samt om du är intresserad av dag- och/eller nattjänstgöring.

För att säkra ditt sommarjobb, sök redan idag! Urval sker löpande och jobben kan bli tillsatta före sista ansökningsdag.

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Nordmaling
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/19
Kontakt
  • Bemanningsenheten, 0930-14058
Facklig företrädare
  • Sofia Ahlfeldt, Kommunal, 010-4429661
Publicerat 2024-01-22
Sista ansökningsdag 2024-06-16
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb